Nyisson Takarék Értékpapír Számlát befektetései rugalmas és kényelmes kezeléséhez!

 

A Számlatulajdonos tulajdonában álló értékpapírt a megnyitott értékpapírszámlán nyilvántartjuk és kezeljük, a Számlatulajdonos szabályszerű rendelkezését teljesítjük, a számlán történt jóváírásról, terhelésről, a számla egyenlegéről a Számlatulajdonost értesítjük.
 

Ügyfeleink igen kedvező költségek mellett, széles termékpalettáról választhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő értékpapírok közül. 

 

A Bank az ügyfélszámlán tartja nyilván a Számlatulajdonost megillető bevételt és az ügyfélszámláról teljesíti a számlatulajdonost terhelő kifizetéseket. Az ügyfél szabadon rendelkezhet az ügyfélszámla befektetési szolgáltatás, árutőzsdei szolgáltatás vagy értékpapír hozamából, elidegenítésből származó összeg felhasználásról.

 

A Bank köteles üzleti kapcsolatainak írásbeli rögzítése céljából ügyfeleivel ügyfélszámla-szerződést kötni. A Bank az értékpapírszámla - bele értve a zárolt számlát is - és az ügyfélszámla megnyitását és vezetését mindezekre közös szabályokat tartalmazó "Számlaszerződés értékpapír-, és ügyfélszámla vezetésére" elnevezésű szerződés alapján végzi.


Kapcsolódó dokumentumok: